Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Volkswagen Kever Cabrio Huren als Trouwauto

Maak je trouwdag echt onvergetelijk door te kiezen voor onze betoverende Volkswagen Kever cabrio als trouwauto. Met zijn tijdloze charme en open dak creëert deze klassieke auto een romantische sfeer die perfect past bij je speciale dag. Laat jezelf en je geliefde verwennen, terwijl je in stijl arriveert op de trouwlocatie, omringd door de nostalgie van vervlogen tijden.

VW Kever Huren voor Unieke Ervaring

Geef je trouwdag een uniek tintje door een VW Kever te huren. De iconische uitstraling en het karakter van deze legendarische auto zorgen voor een onvergetelijke ervaring op je speciale dag. Breng een eerbetoon aan de geschiedenis en voeg een vleugje vintage flair toe aan je bruiloft met onze prachtige Kever.

VW Kever Huren en Zelf Rijden

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid door zelf achter het stuur van een VW Kever te kruipen op je trouwdag. Geniet van de wind in je haren terwijl je door schilderachtige landschappen rijdt en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Laat deze symbolische auto je gids zijn op de weg naar een nieuw hoofdstuk van jullie leven samen.

Deze VW Kever huren jullie Trouwauto?

Waarom zou je genoegen nemen met iets gewoons op je trouwdag, wanneer je kunt kiezen voor iets legendarisch? Laat onze prachtige VW Kever jullie trouwdag nog specialer maken. Met zijn tijdloze charme en unieke uitstraling zal deze iconische auto een onvergetelijke indruk achterlaten op jullie en jullie gasten. Reserveer nu en maak van jullie trouwdag een rit om nooit te vergeten!

 • Prijs & Info

  Prijs:           Vanaf € 199.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers
  Kosten extra Km: € 0.45
  Breng/Afhaal mogelijk € 45.00 per gewerkt uur
  Standplaats: Hoogblokland (ZH)

  *8 uren totaal tussen 08.00 en 21.00 uur
 • Kenmerken

  Verhuur: Zelf rijden of met Chauffeur.
  Incl. chauffeur € 45.00 per gewerkt uur
  Zitplaatsen: 4 incl. chauffeur
  Type: Cabrio, Oldtimer en Klassieker
  Merk: Volkswagen Kever
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1964

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: