Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

VW Kever Huren voor een Onvergetelijke Ervaring

Huur een Volkswagen Kever voor jouw Trouwdag

Deze prachtige Volkswagen Kever huren, in een elegante roomwitte kleur, is voor jouw trouwdag of gewoon voor een dagje toeren. Geniet van de nostalgie en charme van deze iconische auto. Meer dan een cabrio, deze Kever met stalen schuifdak roept jeugdherinneringen op en is daarom geliefd als klassieker en trouwauto. Het karakteristieke geluid van de luchtgekoelde boxermotor is voor velen herkenbaar. Maak indruk op jouw trouwgezelschap en zorg voor onvergetelijke momenten en schitterende foto's met deze klassieke Volkswagen Kever.

Waarom de Kever Zo Bijzonder Is

Meer dan alleen een Kever cabrio, deze met een stalen schuifdakje roept herinneringen op uit onze jeugd. De Volkswagen Kever is geliefd als klassieker en trouwauto. Het karakteristieke geluid van de luchtgekoelde boxermotor is voor velen herkenbaar.

De VW Kever als Gespreksstarter

Met zijn klassieke looks en unieke uitstraling zal deze roomwitte Volkswagen Kever uit 1968 zeker indruk maken op jouw trouwgezelschap. Van de platte voorruit tot de kleinere achterlichten, dit voertuig is perfect voor schitterende foto's en onvergetelijke momenten.

Inspiratiegids voor Jouw Fotoshoot

Bekijk onze Inspiratiegids, boordevol prachtige foto's van de Kever in trouwtenue en creatieve ideeën voor jullie fotoshoot. Op aanvraag kan deze gids vrijblijvend als glossy tijdschrift worden toegestuurd.

Tweedaags Trouwarrangement

Voor trouwen is het relaxte tweedaags trouwarrangement het meest gekozen: van de avond voor de trouwdag 19.00 uur tot de avond na de trouwdag 19.00 uur voor slechts € 300 + € 0,40/km, inclusief brandstof. Zelf rijden is uiteraard mogelijk, met all-risk verzekering en een goede inzittendenverzekering inbegrepen.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 150.00 voor 1 dag*
  Kosten per Km: € 0,40 (incl. benzine)
  Standplaats: Wapenveld (GD)

  *10 uren totaal tussen 09.00 en 19.00 uur
 • Kenmerken

  Verhuur: Zelf rijden
  Zitplaatsen: 5 incl. Chauffeur
  Type: Oldtimer en Klassieker
  Merk: VW 1300 de luxe met schuifdakje
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1968

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: