Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Volvo PV544 "Katterug"

Mooie Volvo PV544 "Katterug" huren als trouwauto en zelf rijden? Dat kan bij ons!

Deze fotogenieke Volvo PV544 heeft door zijn kenmerkende vorm een prachtige bijnaam gekregen: Katterug! Een unieke verschijning in deze kleurstelling. En, het kan zomaar jouw trouwauto zijn!

Dit originele olijfgroene exemplaar haalde de eigenaar zelfstandig uit Zweden: een rit van 1400 kilometer uit een klein dorp in de buurt van Stockholm hield de PV 544 prima vol. De aanduiding van verlichting en ruitenwissers op het dashboard is dus ook nog in het Zweeds. De Zweedse eigenaren hebben de Volvo bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel, er is nauwelijks roest te vinden en het interieur is nog puntgaaf! Zelf het originele ingebruikname bewijs uit 1960 is nog aanwezig. Echte liefhebbers. In Nederland kreeg ie de naam Kjell mee, naar de laatste Zweedse eigenaar.

Volvo PV544 huren voor € 345.00 per dag.

De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel. Klassieke Volvo's verdienen het om te blijven rijden. Op je bruiloft kan je gebruik maken van deze stijlvolle Classic Car. Natuurlijk mag je 'em zelf rijden.

Wil je liever gebruik maken van een chauffeur? Ook dat kan! We halen dan de bijrijdersstoel voor je weg, zodat je eenvoudig samen achterin kan kruipen. Te huur in alle regio's. Deze auto is dus zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • Prijs & Info

  Prijs:            € 345.00*
  Kilometers: Incl.100  Vrije kilometers*
  Standplaats: Barneveld

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden of met chauffeur
  Type: Oldtimer en Klassiek
  Merk: Volvo
  Kleur: olijfgroen
  Bouwjaar: 1960

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd