Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Volkswagen Bus Huren T3: Stijlvolle Keuze

Op jullie speciale dag verdient elk moment perfectie, en een Volkswagen T3 busje voegt die onmiskenbare charme toe aan jullie bruiloft.

Huren jullie deze nostalgische klassieke trouwauto, dan omarmen jullie niet alleen de stijlvolle retro-esthetiek, maar creëren jullie ook tijdloze herinneringen. Laat de T3 jullie liefdesverhaal begeleiden in stijl en maak van jullie trouwdag een onvergetelijk avontuur.

Zelf rijden in een Groene VW T3 busje

Op de dag van jullie bruiloft is alles doordrenkt met liefde en speciale momenten. Maak deze dag nog memorabeler door te kiezen voor een groene VW T3 bus als trouwauto die jullie zelf kunnen besturen.

Deze iconische oldtimer auto voegt niet alleen een vleugje nostalgie toe aan jullie bruiloft, maar biedt ook de unieke ervaring om samen achter het stuur te zitten en het avontuur van het huwelijk in te luiden.

Slapen in Jullie VW T3 trouwbusje na de Bruiloft

Na de festiviteiten kunnen jullie de magie voortzetten door te overnachten in jullie droom trouwauto. De intieme sfeer van de VW T3 bus biedt een romantische setting voor jullie eerste nacht als getrouwd stel. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag.

Wordt deze Volkswagen Busje T3 jullie trouwauto?

Het huren VW T3 bus voor jullie bruiloft is niet zomaar een praktische keuze; het is een statement van individualiteit en romantiek. Dus, waarom niet kiezen voor een trouwauto?

Hebben jullie nog vragen, neem dat gerust contact met ons op. Willen jullie de VW T3 huren dan kun je vrijblijvend onderstaand formulier invullen.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 420,00 per dag*
  Kilometers: Incl. 150 km
  Kosten extra km: € 0.21 p/km
  Standplaats: Dongen (NB)
  Locatie:     Dit in overleg

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Zelf rijden: Ja
  Type: Trouwbus en Oldtimer
  Merk: VW T3 bus
  Kleur: Groen
  Bouwjaar: 1979

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: