Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Volkswagen T1 huren: De unieke Spijlbus voor jullie bruiloft

Wat is mooier dat je op je trouwdag een unieke en legendarische Volkswagen T1 huren als trouwauto. Deze Volkswagen T1 staat ook wel bekend als Samba of Spijlbus.

Waarom is de Volkswagen T1 de perfecte keuze is voor jullie trouwdag. Van zijn rijke geschiedenis tot zijn iconische ontwerp en de vreugde die het met zich meebrengt voor deze speciale gelegenheid.

Volkswagen T1 een Icoon van Vroeger

De Volkswagen T1 oldtimer, ook wel bekend als de Type 1, werd voor het eerst geïntroduceerd in de late jaren 40 en verwierf al snel wereldwijde populariteit.

Zijn kenmerkende ontwerp, met zijn tweekleurige lak en het iconische gespleten voorruit, maakte het meteen tot een klassieker. De klassieke Samba Spijlbus, met zijn grote panoramische ramen en elegante details, belichaamt de charme van vroeger.

Tijdloze Momenten Vastleggen

Jullie trouwdag is een belangrijke gebeurtenis die je voor altijd zult koesteren.
De Volkswagen T1 voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan jullie trouwfoto's. Zijn unieke ontwerp en nostalgische charme creëren prachtige, onvergetelijke foto's die je een leven lang zult koesteren.

De Samba Spijlbus biedt een uitstekend decor voor zowel spontane als geposeerde foto's, waardoor jullie album een kunstwerk wordt.

Jullie gaan deze Volkswagen T1 bus huren?

Bij de keuze van een trouwauto huren biedt de Volkswagen T1 Samba Spijlbus een unieke mix van klassieke stijl, praktische bruikbaarheid en een onvergetelijke ervaring.

Het is een symbool van avontuur, een doek voor jullie creativiteit en een bron van tijdloze herinneringen. De T1 voor jullie speciale dag kiezen is meer dan een keuze; het is een statement van liefde, traditie en een blijvende waardering voor de schoonheid van het verleden.

Overweeg dus de Volkswagen T1 voor jullie bruiloft en begin aan een reis van liefde en nostalgie terwijl jullie "ja" zeggen.

 • Prijs & Info

  Prijs:          vanaf € 425,00 per dag
  Kilometers: Incl. Alle kilometers
  Locatie:     Auto wordt gebracht en opgehaald
  Standplaats: Nieuwegein

 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur
  Type: Oldtimer & klassieker
  Merk: Volkswagen T1 spijlbus
  Kleur: rood/wit
  Bouwjaar: 1965

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: