Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Wilt u een mooie Rolls royce silver shadow huren? Dan is deze auto zeker wat voor jullie!

Dit pronkstuk, omgeven door luxe en schoonheid maakt van elk bruidspaar automatisch tot VIP passagiers. Met een kleine draai aan de contactsleutel brengt uw chauffeur de 6.7 liter V8 motor snel tot leven. Een lichte druk op het gaspedaal leidt tot een diep gegrom, dat met de ramen dicht nauwelijks hoorbaar is.

Zodra hij de keuze handle in de D zet komt het meer dan twee ton wegende gevaarte moeiteloos van zijn plaats en begint aan de rit, zeg maar rustig dat het een unieke ervaring gaat worden. Het is een ultieme droom om met deze prachtige Rolls Royce naar je trouwlocatie gereden te worden.

Rolls Royce huren vanaf € 255.00 excl. voorrijkosten*

Deze stijlvolle bruidswagen is in een warme room-witte tint gespoten, is ruim 5 meter lang, en heeft een eigen gewicht van 2103 kg (!). Daarom is het maar goed dat de tankinhoud niet minder dan liefst 109 liter bedraagt. Als u zich in deze bruidswagen laat vervoeren zult u merken dat menigeen om kijkt om deze wagen nog even na te staren. Het is nel een sprookje, u voelt zich even als een vorst!

Deze Rolls Royce moet u gezien hebben, deze imposante automobiel is het ideale voertuig om ie op de trouwdag in rond te laten rijden.

 • Prijs & Info

  Prijs:            € 420.00 bij 5 uren*
  Kilometers: Incl.75 Vrije kilometers*
  Standplaats: Amersfoort

  *Voorrijkosten op aanvraag (afh. Van trouwregio)

 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur
  Type: Oldtimer en Klassiek
  Merk: Rolls royce
  Kleur: Roomwit
  Bouwjaar: 1978

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: