Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Rolls Royce Silver Shadow II Bruidsauto

Bij ons kunt u de iconische Rolls-Royce Silver Shadow II huren als bruidsauto, compleet met een professionele chauffeur. Deze prachtige klassieke auto is een tijdloos symbool van elegantie en luxe. Het is de perfecte keuze om uw speciale dag nog specialer te maken.

De Rolls-Royce Silver Shadow II staat bekend om zijn verfijnde ontwerp en vakmanschap. De slanke lijnen, het glanzende chroom en de opvallende grille geven de auto een onmiskenbare uitstraling. Het interieur is al even indrukwekkend, met luxueus leren bekleding, handgemaakte houten accenten en een ruime zitplaatsen voor maximaal comfort.

Rolls Royce huren met chauffeur

Onze ervaren chauffeur zorgt ervoor dat u op uw trouwdag volledig kunt ontspannen en genieten. Ze zijn professioneel, beleefd en gekleed in passende kledij, waardoor u zich als een royalty zult voelen terwijl u naar uw bestemming wordt vervoerd. Of het nu gaat om het ophalen van de bruid en bruidegom, het vervoeren van de bruidsmeisjes of het maken van prachtige foto's met de auto, onze chauffeur staat klaar om aan uw wensen te voldoen.

Het huren van de Rolls-Royce Silver Shadow II als bruidsauto voegt een vleugje glamour en grandeur toe aan uw trouwdag. Het is een unieke en opvallende keuze die uw gasten zeker zal imponeren. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om onvergetelijke foto's te maken met deze prachtige auto als achtergrond, waardoor uw herinneringen aan uw speciale dag nog specialer worden.

Historie van deze Rolls Royce Silver Shadow II

Deze Rolls startte zijn leven in de kleur grijs met blauw everflex dak. Hij is in 1978 besteld door en geleverd aan 2-voudig wereldkampioen motorrijden Barry Sheen (1950 - 2003). De Rolls is in 1997 naar Nederland gekomen. De noodzaak tot wat plaatwerk en overspuiten monde uit in een 3-jaar durende verbouwing.

Rolls Royce Silver Shadow huren vanaf € 495.00

Onze verhuurservice is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu de auto slechts voor een paar uur nodig heeft of voor de hele dag, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Trouwdag de belangrijkste dag

We begrijpen dat uw trouwdag een van de belangrijkste dagen van uw leven is, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het huren van de Rolls-Royce Silver Shadow II als bruidsauto te bespreken. Of bent u meteen verkocht aan deze mooi trouwauto dan kun je ook onderstaand offerte formulier invullen.

We staan klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte trouw ervaring met deze prachtige en tijdloze klassieker.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 875.00 Dagprijs
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers*
  Kosten Extra Km's: € 1.25 per km
  Locatie:     Nader te bepalen
  Standplaats: Hoorn (NH)

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Met chauffeur
  Zelf rijden: Niet mogelijk
  Zitplaatsen: 4 incl. chauffeur
  Type: Klassiek auto, oldtimer en luxe auto
  Merk: Rolls Royce
  Kleur: Monte Carlo Magic over Silver
  Bouwjaar: 1978

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: