Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Range Rover V8 huren als Trouwauto

Als jullie op zoek zijn naar een trouwauto die elegantie, stijl en avontuur combineert, dan is een Range Rover huren de ideale keuze.

Stel je voor: een schitterende Range Rover in een oogverblindende uitvoering die jullie op jullie trouwdag naar de bestemming van jullie dromen brengt.

Met zijn imposante verschijning en tijdloze charme trekt de Range Rover ongetwijfeld alle aandacht. Het krachtige geluid van de motor en het soepele rijgedrag zorgen voor een onvergetelijke rijervaring.

Zelf rijden in Range Rover V8

De Range Rover huren en zelf rijden dat is ook mogelijk. Alleen biedt deze terreinwagen niet alleen luxe en comfort, maar ook de mogelijkheid om elk terrein te trotseren. Of jullie nu door de stad rijden, over kronkelende landwegen cruisen of zelfs een avontuurlijke fotoshoot in de natuur hebben gepland, de Range Rover staat garant voor een opvallende en unieke aanwezigheid.

Het huren van een Range Rover als trouwauto geeft jullie de mogelijkheid om te genieten van de uitstekende service en aandacht voor detail die bij zo'n speciale gelegenheid past.

Range Rover als trouwauto

Laat jezelf en je partner verwennen op jullie grote dag en maak een spectaculaire entree met een Range Rover als trouwauto. De combinatie van luxe, stijl en avontuur zal jullie trouwdag nog specialer maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Wees er snel bij, want populaire trouwdata vullen zich snel. Geniet van elke seconde van de rit en maak van jullie trouwdag een onvergetelijk avontuur waar nog lang over gesproken zal worden.

 • Prijs & Info

  Prijs:            € 345.00 per dag.*
  Kilometers: Incl.100  Vrije kilometers*
  Koster extra KM: € 0.40 cent p/km
  Standplaats: Putten

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden of met chauffeur
  Type: Terreinwagen
  Merk: Range Rover
  Kleur: Donkergroen
  Bouwjaar: 1981

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: