Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Huur een elektrische Porsche Taycan als trouwauto

Ervaar luxe en duurzaamheid op jullie trouwdag door te kiezen voor de elektrische Porsche Taycan als trouwauto. Met zijn indrukwekkende design en geruisloze elektrische aandrijving maakt deze auto jullie entree stijlvol en milieuvriendelijk.

Geniet van het comfort, de prestaties en de geavanceerde technologie die de Taycan te bieden heeft, en maak jullie speciale dag onvergetelijk. Huur nu de elektrische Porsche Taycan en voeg een vleugje klasse toe aan jullie trouwceremonie.

Sportieve Porsche huren voor een dag met chauffeur

Ervaar de opwinding van een sportieve Porsche door er een te huren voor een dag, compleet met chauffeur. Laat je vervoeren in een elektrische auto stijl, terwijl je geniet van het krachtige design en de indrukwekkende prestaties van deze iconische sportwagen.

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een dag vol luxe, een sportieve Porsche met chauffeur voegt een vleugje glamour toe aan elke gebeurtenis. Maak van je trouwdag een onvergetelijke ervaring met de perfecte combinatie van elegantie en snelheid.

Wordt deze Elektrische auto jullie trouwauto?

Kies voor sportieve auto en duurzaamheid op jullie trouwdag met de elektrische Porsche Taycan. Laat de geruisloze kracht van deze auto jullie liefdesverhaal omhullen terwijl jullie in stijl arriveren.

Maak herinneringen die niet alleen romantisch zijn, maar ook een bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Is deze elektrische schoonheid jullie trouwauto?

Vul vrijblijvend onderstaand offerteformulier en heb je toch nog vragen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

 • Prijs & Info

  Prijs:            Vanaf € 425.00 p.d.*
  Kilometers: Incl. 200  Vrije kilometers*
  Koster extra KM: € 0.20 p/km
  Standplaats: Groningen

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Ja
  Zelf rijden: Nee
  Type: Sportieve en Luxe auto
  Merk: Porsche
  Kleur: Blauw
  Bouwjaar: 2021

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: