Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Porsche 356 Speedster Huren als Bruidsauto

Voeg een vleugje vintage elegantie toe aan je trouwdag door te kiezen voor onze verbluffende Porsche 356 Speedster als bruidsauto. Deze iconische witte auto, met zijn gestroomlijnde ontwerp en tijdloze allure, zal een onvergetelijke indruk maken terwijl je naar je trouwlocatie rijdt. Laat jezelf en je geliefde verwennen met de unieke ervaring van het rijden in een klassieke Porsche op jullie speciale dag.

Porsche Oldtimer Huren en Zelf Rijden

Ervaar de opwinding van zelf rijden in een Porsche oldtimer op je trouwdag. Stel je voor hoe je door schilderachtige landschappen rijdt, omringd door de kracht en het vakmanschap van een van 's werelds meest legendarische automerken. Maak herinneringen die een leven lang meegaan, terwijl je de controle hebt over deze klassieke schoonheid.

Geschiedenis Porsche 356 Speedster

De Porsche 356 Speedster is niet zomaar een auto; het is een symbool van vakmanschap, innovatie en passie voor rijden. Geïntroduceerd in de jaren '50, heeft deze iconische auto generaties van autoliefhebbers betoverd met zijn tijdloze ontwerp en indrukwekkende prestaties. Stap terug in de tijd en ontdek de rijke geschiedenis achter deze legendarische Porsche.

Is dit jullie Trouwauto, de Porsche Speedster 356?

Laat jullie trouwdag schitteren met onze adembenemende Porsche Speedster 356 Replica. Met zijn klassieke allure en verfijnde details zal deze auto jullie bruiloft een onvergetelijke touch van luxe geven. Stel je voor hoe je samen in stijl arriveert in deze cabrio, omringd door de bewonderende blikken van jullie gasten. Reserveer nu en maak van jullie trouwauto een waar pronkstuk op jullie speciale dag!

 • Prijs & Info

  Prijs:           Vanaf € 399.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers
  Kosten extra Km: € 0.45
  Breng/Afhaal mogelijk € 45.00 per gewerkt uur
  Standplaats: Hoogblokland (ZH)

  *8 uren totaal tussen 08.00 en 21.00 uur
 • Kenmerken

  Verhuur: Zelf rijden
  Zitplaatsen: 2 incl. chauffeur
  Type: Cabrio, Sportief, Oldtimer en Klassieker
  Merk: Porsche 356 Speedster (replica)
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1965

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: