Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

De Perfecte Porsche Speedster 356 Trouwauto Huren

Een Iconische Rit voor Jouw Speciale Dag

Ervaar een unieke trouwervaring met een Porsche Speedster 356 als jouw elegante cabrio trouwauto. Elk bruidspaar wordt betoverd door de charme van deze exclusieve auto. Verras jouw aanstaande en maak de perfecte keuze met onze replica van de originele Speedster uit 1948. Deze prachtige auto zal gegarandeerd succes brengen op jullie speciale dag!

Stap Terug in de Tijd van Elegantie

Stel je voor: het is 1948 en de autowereld staat op het punt van een revolutie. Uit de creatieve geest van Ferdinand Porsche, de man achter de legendarische Volkswagen Kever, komt iets buitengewoons - de Porsche 356 Speedster. Deze auto, ontworpen met als doel stijl en elegantie op wielen te brengen, wordt al snel het symbool van puur rijplezier.

Ervaar de Magie van een Klassieke Trouwauto

Betreed een wereld van klasse en onvergetelijke herinneringen met onze Porsche Speedster 356 trouwauto! Versterk de magie van jullie speciale dag met deze klassieke auto. Met zijn unieke ontwerp en onweerstaanbare charme, vertegenwoordigt de Porsche Speedster 356 meer dan een voertuig; het is een symbool van geschiedenis.

Maak Jouw Bruiloft Onvergetelijk met Porsche Speedster 356

Ervaar het unieke geluid van de luchtgekoelde motor terwijl je samen geniet van een ontspannen rit, omgeven door opwinding en liefde op jullie bruiloft. De Porsche 356 wordt niet alleen jullie trouwauto, maar vertegenwoordigt ook dat ene kostbare moment samen, dat jullie liefdesverhaal versterkt voordat jullie de drukte van de bruiloft ingaan.

Bezichtig Onze Prachtige Porsche Speedster Trouwauto

Benieuwd hoe onze Porsche Speedster 356 trouwauto er in het echt uitziet? Of twijfelen jullie nog welke speedster het beste bij jullie past? Maak dan een afspraak om onze collectie te bekijken en onze trouwauto’s van dichtbij te ervaren. Vul het aanvraagformulier in en ontvang een offerte op maat.

Neem Contact met ons Op

Voor vragen, offertes en het plannen van een bezichtiging, vul het onderstaande aanvraagformulier in. We helpen je graag om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 675.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers
  Kosten extra Km: In overleg
  Locatie:     Auto wordt gebracht en opgehaald
  Standplaats: Scherpenzeel

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Zelf rijden: Ja
  Type: Cabrio, Sportief, Oldtimer en Klassieke
  Merk: Porsche 356 Speedster
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1957

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: