Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Unieke Trouwauto: Gerestaureerde Mini Pick-up uit 1978

Een unieke trouwauto voor een speciale dag! Deze mini pick-up, gebouwd in 1978, is een zeldzame verschijning die je niet vaak tegenkomt. Na een grondige restauratie tussen 2017 en 2021, waarbij originele onderdelen zijn gebruikt, is hij weer in een verfijnde staat gebracht. De goed lopende 1000cc-motor biedt voldoende kracht en past perfect bij de handgeschakelde 4 versnellingsbak.

Historie en Zeldzaamheid

In 1978 werd deze pick-up voor het eerst op kenteken gezet. Als een originele Nederlandse auto behoort hij tot een exclusieve groep, waar er slechts een paar van over zijn. Volgens de geruchten van de importeur zijn er ooit slechts 25 nieuw op Nederlands kenteken gezet, waardoor deze pick-up een zeldzaam juweel is.

Unieke Trouwauto Ervaring met deze Mini Cooper

Met twee zitplaatsen biedt deze auto niet alleen een unieke ervaring, maar je mag ook zelf rijden in deze unieke trouwauto. Een kleine proefrit wordt aanbevolen gezien de leeftijd en rij-eigenschappen van de auto. Na 30 jaar stilstand is hij dankzij zijn grondige restauratie weer helemaal klaar voor de volgende speciale dag.

Wil je deze trouwauto huren? Dan kun je verblijvend onderstaand offerte formulier invullen. Heb je toch nog vragen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 350.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 150 vrije kilometers
  Kosten extra Km: € 0.50
  Locatie:     De auto wordt opgehaald
  Standplaats: Elburg

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer en Klassieker
  Merk: Mini Cooper
  Kleur: Blauw
  Bouwjaar: 1978

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: