Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Klassieke Mercedes SL Trouwauto: Rijd in Stijl op Jullie trouwdag

Wil je een onvergetelijke indruk maken op je trouwdag? Stap dan in de tijdloze elegantie van de Mercedes SL uit de jaren '60 en '70, synoniem met klasse en verfijning. Als trouwauto biedt deze iconische bolide een unieke combinatie van sportieve prestaties en luxueus comfort.

Mercedes 280 SL Legendarische Luxe

De Mercedes SL, afgeleid van 'Sport Leicht', was oorspronkelijk ontworpen voor de racebaan, maar verraste met zijn comfort en stijl. Met functies als mechanische brandstofinjectie, stuurbekrachtiging en rembekrachtiging was deze auto zijn tijd ver vooruit. Het is dan ook geen verrassing dat beroemdheden zoals Janis Joplin verliefd werden op deze bolide en hem kozen boven andere luxe auto's uit die tijd.

Prachtig en Fotogeniek is deze Mercedes SL uit 1969

De SL straalt met zijn ivoorwitte lak en het verfijnde bordeauxrode lederen interieur. Een ware eyecatcher, perfect voor romantische foto's op jullie grote dag.

Exclusieve Ervaring

Met deze trouwauto wordt jullie dag extra bijzonder. Geniet van intieme momenten samen, want er is geen ruimte voor andere passagiers. Of je nu kiest voor de charme van een cabriolet met de volledige soft top of de elegantie van een hard top in de carrosseriekleur, deze Mercedes SL maakt jullie dag compleet.

Betaalbare Mercedes huren

Voor slechts € 475 per dag is deze exclusieve ervaring binnen handbereik. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijke rit met de klassieke Mercedes SL als jullie trouwauto.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 475,00 per dag
  Kilometers: N.v.t.
  Locatie:     Auto wordt gebracht en opgehaald

 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer, klassieker & cabrio
  Merk: Mercedes 280 SL
  Kleur: Ivoorwit
  Bouwjaar: 1969

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: