telVoor vragen bel ons 0651373075

telOf mail ons op [email protected]

 • Home
 • Trouwauto
 • Lincoln Twelve bj 1949

Klassieke Lincoln Twelve 1948 huren?

Wil je een klassieker huren als trouwauto? Dan is deze Lincoln Twelve echt wat voor jullie. Heerlijk genieten tijdens jullie mooiste dag in deze unieke en klassieke Amerikaan. Voel de nostalgie van vroeger terug in deze pracht auto.

Lincoln Twelve De zoon van Henry Ford (u weet wel van het T-Fordje en de A-Ford) Edsel Ford was altijd al geïnteresseerd in grote en bijzondere automobielen. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog liet hij in de fabriek een automobiel tekenen en ook maken. Er was er dus maar één van, helemaal handgemaakt. Ze noemden deze speciale automobiel de Ford Lincoln Continental.

Het was helemaal niet de bedoeling deze wagen in productie te brengen, maar toen Edsel met deze Lincoln tijdens zijn jaarlijkse wintersportvakantie door Palm Beach reed, werd hij constant door de rijke buurtbewoners aangesproken die hem allemaal vroegen waar ze zo'n fraaie en elegante automobiel konden kopen!

Deze auto is te huur Vanaf € 180.00

Het was duidelijk dat er een afzetmarkt voor hele bijzondere en dure auto’s was, en toen hij na zijn vakantie terugkeerde in Detroit werd er een onderzoek gestart naar een gelimiteerde productie. De oorlog legde alles stil, maar gedurende twee jaar, in 1947 en 1948 is deze twaalfcilinder Lincoln in productie geweest.

De basis voor de huidige Lincoln Continental lijn was gelegd. Het is een heel bijzondere automobiel, waarvan er weinig gemaakt zijn, en nog veel minder van over. In Nederland is nog één identieke 76H bekend, die staat in het grootste Ford museum van Europa te Lisse NL. Deze auto moet u zien, deze auto moet u voelen, en ook de enorme ruimte in deze wagen uitproberen. Wij durven het geen achterbank meer te noemen, het is een echte sofa. Meer dan voldoende ruimte voor uw bruidsjurk en u zelf.

Ben je overtuigd om deze prachtige klassieker te huren?
Of heeft u toch nog vragen neem dan contact met ons op want wij staan graag klaar voor je.

 • Prijs & Info

  Prijs:          vanaf € 180.00
  Kilometers: Incl .. vrije kilometers
  Locatie:      Auto wordt gebracht en opgehaald

 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur
  Type: Amerikaans, klassieker en Oldtimer
  Merk: Lincoln Twelve
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1949

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact

Helhoek 14
6923 PE  Groessen
Telefoon: 0316-526629
Mobiel:    0651-373075

W: www.trouwautosverhuur.nl
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.