Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Stoere Land Rover Defender Huren?

Een Groene Terreinwagen voor groot Trouwplezier

Op jullie grote dag is elk detail belangrijk, en de keuze voor een trouwauto speelt een centrale rol. Waarom kiezen voor het alledaagse als je kunt schitteren in een Land Rover Defender uit het bouwjaar 2000? Deze terreinwagen biedt niet alleen een krachtige uitstraling, maar ook de mogelijkheid om zelf achter het stuur te kruipen en jullie eigen liefdesreis te besturen.

Terreinwagen Zelfrijden: Jullie Liefdesverhaal in Eigen Handen

Met de Land Rover Defender wordt jullie trouwdag een avontuur op wielen. Zelfrijden voegt een persoonlijk tintje toe aan de reis, waardoor elk moment nog specialer wordt. De robuuste terreinwagen, met zijn onmiskenbare bouwjaar 2000, charme en groene kleur, staat garant voor een unieke trouwervaring.

Opsomming van Kenmerken:

 • Krachtige Terreinwagen: De Land Rover Defender staat bekend om zijn indrukwekkende terreincapaciteiten, waardoor jullie trouwdag een avontuurlijke touch krijgt.
 • Zelf Rijden: Neem zelf het stuur in handen en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl jullie samen de weg naar geluk berijden.
 • Bouwjaar 2000: Deze klassieke Defender uit het jaar 2000 belichaamt de perfecte mix van nostalgie en betrouwbaarheid.
 • Donker Groene Kleur: De tijdloze donker groene kleur van de Land Rover voegt een vleugje elegantie toe aan jullie trouwstoet.

Jullie trouwdag is een reis naar een nieuw hoofdstuk, en met de Land Rover Defender uit 2000 wordt deze reis niet alleen stijlvol, maar ook avontuurlijk. Maak van elk moment een herinnering terwijl jullie samen de weg van liefde en geluk verkennen. Huur vandaag nog jullie eigen zelfrijdende trouwauto en laat het avontuur beginnen.

Voor een unieke terreinwagen ervaring, vul vrijblijvend ons offerteformulier in. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijke assistentie.

 • Prijs & Info

  Prijs:            Vanaf € 345.00 p.d.*
  Kilometers: Incl.100  Vrije kilometers*
  Koster extra KM: € 0.40 p/km
  Standplaats: Putten

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden of met chauffeur
  Type: Klassiek & terreinwagen
  Merk: Land Rover
  Kleur: Donker Groen met Wit dak
  Bouwjaar: 2000

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: