Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Mooie Volkswagen kever cabrio huren

Mooie Cabrio huren? Dan is deze witte Volkswagen kever zeker wat voor jullie!

Uw huwelijksfeest is een heel mooie en belangrijke gebeurtenis, op uw speciale dag wilt u toch de mooiste Volkswagen Kever huren? Deze Volkswagen Kever Cabrio die gemaakt is in 1979, is helemaal gerestaureerd en in perfecte staat.

VW kever cabrio te huur voor € 250.00 per dag*

U kunt onze Volkswagen Kever natuurlijk huren voor uw trouwdag maar ook voor andere gelegenheden. Gelegenheden zoals iemand verrassen of iemand een dag in het zonnetje zetten. Wilt u dit ook? Dan kunt u ook voor deze gelegenheden onze prachtige auto huren en iemand een onvergetelijke dag even.

Geschiedenis van de Volkswagen Kever

De Volkswagen Kever is een prachtige en iconische auto. Ontworpen in 1938 door Ferdinand Porsche, maar de productie van de auto kwam pas na 1945 echt van de grond. In de volgende jaren werd het model van de Kever steeds een klein beetje aangepast en verbeterd. Ook zijn er door de tijd heen verschillende uitvoeringen gefabriceerd, zoals onze Kever Cabrio. De laatste, klassieke Volkswagen Kever die in Duitsland werd gefabriceerd was in 1979.

Onze Volkswagen Kever

Onze Volkswagen Kever is dus een exemplaar die in 1979 van de band rolde. Deze Kever Cabrio is een zogenaamde Triple White uitvoering, dit betekent eigenlijk dat de gehele auto een witte kleur heeft. Het cabrio-dak, de lak en het interieur zijn allemaal wit

Wilt u voor het huren van deze Volkswagen Kever hem eerst even bekijken? Dat is natuurlijk mogelijk, neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 • Prijs & Info

  Prijs:            € 250.00 per dag*
  Kilometers: Incl. 100 Vrije kilometers
  Standplaats: Rouveen

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer, Klassieker en Cabrio
  Merk: Volkswagen kever
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1979

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: