Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Porsche 911 Huren voor uw Trouwdag

Op uw trouwdag draait alles om elegantie, stijl en onvergetelijke momenten. Maak van deze speciale dag een rit om nooit te vergeten door een klassieke Porsche 911 te huren. Bij ons kunt u niet alleen genieten van de tijdloze schoonheid van deze sportwagen, maar ook zelf achter het stuur kruipen, waardoor uw trouwdag een unieke en persoonlijke ervaring wordt.

Te huur Vanaf € 475.00 per dag

De 911, uit de eerste serie, die hier te huur wordt aangeboden heeft met zijn 160 pk ongeveer een derde van het vermogen van een nieuwe 911, maar omdat hij zoveel kleiner en lichter is, geeft hij je minstens zoveel rijplezier.

Porsche 911 Zelf Rijden: Een Persoonlijke Beleving

Wat deze ervaring echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zelf achter het stuur van de Porsche 911 te kruipen. Voel de kracht (160 pk) van de motor, ervaar de soepele handling en geniet van elke bocht op weg naar uw bruiloft. Het zelf besturen van deze iconische sportwagen voegt een persoonlijke touch toe aan uw trouwdag en creëert onvergetelijke momenten. Dus wil je een oldtimer huren? Overweeg dan unieke Porsche 911 te huren.

Porsche 911 de Bruidsauto met Karakter

Uw trouwauto is meer dan alleen een voertuig; het is een uiting van uw persoonlijkheid en stijl. De Porsche 911 straalt klasse uit en trekt de aandacht met zijn kenmerkende design. Of u nu kiest voor een ontspannen rit of een opvallende entree, deze bruidsauto maakt van uw huwelijksdag een stijlvolle en gedenkwaardige gebeurtenis.

Reserveer Nu Uw Porsche 911 Ervaring

Ook deze unieke Porsche huren? Vul vandaag nog vrijblijvend het offerteformulier in om de Porsche 911 te reserveren en uw trouwdag een extra dosis stijl te geven. Ervaar de combinatie van klasse, elegantie en persoonlijk rijplezier op uw speciale dag.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 475,00 per dag
  Kilometers: Incl. Alle kilometers
  Locatie:      Auto wordt gebracht en opgehaald

 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer & Klassieker
  Merk: Porsche 911
  Kleur: leigrijs
  Bouwjaar: 1969

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: