Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Mustang Huren - De Droomauto op Jullie trouwdag

Jullie zoektocht naar de perfecte bruidsauto bereikt hier zijn hoogtepunt. Laat de magie van jullie trouwdag tot leven komen met de Ford Mustang Hardtop V8 uit 1967. Het betoverende blauw en de elegante witte streep maken deze auto een tijdloos symbool van stijl en klasse.

De Mustang, met zijn krachtige V8-motor, biedt niet slechts een rit, maar een onvergetelijke ervaring. Het huren van deze iconische Amerikaanse auto voor jullie huwelijksdag voegt een vleugje vintage glamour toe, transformeert een gewone rit in een reis door de tijd en omarmt de pracht van een klassieke Ford Mustang.

Ford Mustang huren met Chauffeur

Voeg een vleugje luxe toe aan jullie huwelijksdag door de Mustang te huren met een ervaren chauffeur. Laat je zorgeloos vervoeren terwijl de chauffeur jullie veiligheid en comfort waarborgt, waardoor jullie kunnen genieten van de rit in stijl.

Geschiedenis van de Ford Mustang

De Ford Mustang heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 60. Het model uit 1967 is een symbool van tijdloze klasse en kracht. Met zijn kenmerkende V8-motor en strakke design vertegenwoordigt de Mustang een tijdperk van autogeschiedenis dat blijft voortleven.

Is deze Mustang Jullie Trouwauto?

Een blauwe Mustang met een witte streep die de aandacht trekt bij jullie trouwlocatie. Meer dan een auto, het is een statement van stijl en liefde. Met zijn krachtige V8-motor en vintage charme is deze Mustang perfect voor koppels die een onvergetelijke indruk willen achterlaten.

Een rit door pittoreske straatjes of als pronkstuk op trouwfoto's, de Mustang biedt ongeëvenaarde esthetiek en emotie op jullie speciale dag. Laat deze klassieke bruidsauto het verhaal vertellen van jullie liefde terwijl jullie samen een nieuw hoofdstuk van het leven ingaan.

Deze unieke Mustang huren voor jullie trouwdag? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Bij vragen staan we graag tot jullie beschikking.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 950,00 per dag*
  Kilometers: 100 km
  Kosten extra km: € 0.60
  Standplaats: Doorn (U)
  Locatie:     Dit in overleg

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Ja
  Zelf rijden: Nee
  Type: Oldtimer, Klassieker & Amerikaans
  Merk: Ford Mustang Hardtop V8
  Kleur: Blauw met witte streep
  Bouwjaar: 1967

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: