Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Ford Mustang GT als trouwauto huren?

Mooie Ford Mustang huren? Voor jullie trouwdag? Dat is deze Mustang GT zeker wat voor jullie.

Op zo'n belangrijke dag als uw bruiloft wilt u natuurlijk alles spiek en span hebben, alles moet perfect en u wilt natuurlijk de perfecte trouwauto. Daarom hebben wij deze prachtige Ford Mustang die u van ons kunt huren.

Mustang huren vanaf € 365.00 voor 8 uren*

Deze Ford Mustang komt uit 1965 en is helemaal gerestaureerd en in perfecte staat. Deze Ford Mustang is te huren als trouwauto maar ook voor andere gelegenheden. Wilt u iemand verrassen, iets vieren of iemand helemaal blij maken met een ritje in de Ford Mustang? Dan kunt u onze Ford Mustang ook voor die gelegenheden huren en iemand zijn dag onvergetelijk maken.

Geschiedenis van de Ford Mustang

De Ford Mustang is één van de meest bekende Amerikaanse auto's en is één van de meest legendarische modellen van Ford. De eerste Ford Mustang werden gefabriceerd in 1964, vanaf het begin waren de Mustangs populaire auto's. De auto werd veel gekocht door zijn prachtige vorm, het sportieve uiterlijk en zijn relatief lage prijs. Voor een aantal jaren is de Ford Mustang zelfs in Nederland geproduceerd.

Onze Ford Mustang

De Ford Mustang die bij ons wordt verhuurd is een GT Coupé uitvoering en is een exemplaar uit het jaar 1965. De Ford Mustang heeft een wit kleur met een wit interieur en heeft een 200 pk sterke V8 motor, het geluid van deze V8 motor is geweldig en prachtig om te horen. Kijk hier voor meer foto's zijn de Ford Mustang.

Wilt u voordat u de auto huurt hem even bekijken? Dan kan dat natuurlijk! Neem geheel vrijblijvend contact  met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 • Prijs & Info

  Prijs:            Vanaf € 365.00 bij 8 uren*
  Kilometers: Incl. 100 Vrije kilometers
  Standplaats: Rouveen

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur of Zelfrijden
  Type: Oldtimer, Amerikaans en Sportauto
  Merk: Ford Mustang
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1965

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: