Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Klassieke Mustang huren als trouwauto

Maak jullie trouwdag extra bijzonder door het huren van deze klassieke oude Ford Mustang als trouwauto. Met zijn tijdloze charme en stijl zorgt deze Mustang voor een onvergetelijke rit

Bij ons kunnen jullie een onvergetelijke ervaring beleven met de stoere Mustang Fastback GT 351. Deze indrukwekkende auto is uitgerust met een krachtige 5,7 liter Windsor V8-motor, waarmee jullie een ongeëvenaarde rijervaring zullen hebben.

Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, bieden wij een trouwarrangement aan. Jullie kunnen de Mustang de avond voor de bruiloft ophalen en de dag na de bruiloft weer terugbrengen. Als dit niet mogelijk is, kunnen wij de auto ook naar jullie locatie brengen en na afloop weer ophalen. Daarnaast bieden we de optie om de Mustang te huren met een ervaren chauffeur, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het genieten van de rit.

Mustang huren voor € 450.00 per dag

De Mustang is niet alleen beschikbaar voor bruiloften, maar ook voor andere bijzondere gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen en film- en fotoshoots. Het is een prachtige blikvanger die zeker voor memorabele herinneringen zal zorgen.

Wat betreft de prijs: we hanteren geen prijs per kilometer. De kosten bestaan alleen uit de huurprijs en de gebruikte brandstof. We vertrouwen erop dat de auto met zorg wordt behandeld en dat er niet meer dan 200 kilometer mee wordt gereden.

Kortom, als jullie op zoek zijn naar een unieke belevenis met een klassieke Mustang Fastback GT351, dan staan wij klaar om jullie te helpen deze bijzondere dag nog specialer te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul onderstaand formulier in voor beschikbaarheid.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 450,00 per dag*
  Kilometers: --
  Kosten extra km: --
  Standplaats: Dongen (NB)
  Locatie:     Dit in overleg

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer, Klassieker & Amerikaans
  Merk: Ford Mustang Fastback GT351
  Kleur: Rood
  Bouwjaar: 1966

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: