Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Ford Mustang Cabrio Huren voor Trouwvervoer in Nederland

De Ford Mustang trouwauto uit 1966 is een van de meest betoverende klassieke trouwauto's in Nederland. Geniet van de vrijheid om zelf achter het stuur te kruipen van deze prachtige trouwauto. Deze klassieke Ford Mustang Cabrio is ideaal voor liefhebbers van stoer en opvallend design.

Het rijden in deze sublieme beauty, die zich in nieuwstaat bevindt, is een langgekoesterde droom voor velen. Onze Ford Mustang trouwauto beschikt over een cabriodak, waardoor je in stijl kunt genieten van het weer en de omgeving.

Huur een Ford Mustang en Geniet Zelf van Rijden

De Ford Mustang is een icoon onder Amerikaanse trouwauto's, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1964.

Herkenbaar aan zijn lange neus, korte achterkant en imposante wielbasis, blijft de Mustang een tijdloos symbool van kracht en stijl.

Of het nu gaat om de snelle GT-uitvoering of de verfijnde Shelby-modellen, de Mustang blijft altijd trouw aan zijn stoere en herkenbare uitstraling.

Prijzen voor het Huren van een Ford Mustang Trouwauto

Deze vintage Ford Mustang heeft nog maar weinig kilometers op de teller, wat zijn uitstekende staat van binnen en van buiten verklaart. De lak verkeert in perfecte conditie, en kleine sporen van zijn verleden voegen karakter toe aan deze unieke auto. Een lage kilometerstand belooft een onvergetelijke rit tijdens jullie bruiloft. Vier ook andere speciale gelegenheden, zoals een dagje weg, jubileum of vaderdag, door onze Mustang te huren en zelf te rijden!

Voor slechts € 300.00 geniet je al een halve dag van deze unieke ervaring (niet geldig in het hoogseizoen). Een hele dag begint vanaf € 495.00*. Neem gerust contact op voor meer informatie over de voorwaarden. Wacht niet langer en reserveer snel voor jullie trouwdatum om teleurstelling te voorkomen!

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 495.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers
  Kosten extra Km: In overleg
  Locatie:     Auto wordt gebracht en opgehaald
  Standplaats: Scherpenzeel

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Zelf rijden: Ja
  Type: Cabrio, Sportief, Oldtimer, Klassieke en Amerikaans
  Merk: Ford Mustang Cabrio
  Kleur: Zwart
  Bouwjaar: 1966

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: