Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Klassieke Ford Mustang Cabrio als Trouwauto huren?

Op jullie grote dag verdienen jullie de onvergetelijke grandeur van een Klassieke Ford Mustang Cabrio als trouwauto. Stralend in crèmekleur, bouwjaar 1975, biedt deze tijdloze schoonheid niet alleen een rit, maar een reis door de geschiedenis. Voel de Amerikaanse flair terwijl jullie samen aan de weg van het leven beginnen. Maak van jullie trouwdag een legendarisch avontuur.

Amerikaanse auto huren

Trakteer uzelf op een vleugje Amerikaanse nostalgie op uw speciale dag. Huur een klassieke Ford Mustang Cabrio voor een unieke en stijlvolle toevoeging aan uw bruiloft. Ervaar de tijdloze elegantie van een iconische Amerikaanse auto en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Ford Mustang huren en zelf rijden

Stap achter het stuur van een legendarische Ford Mustang Cabrio en beleef uw trouwdag op een onvergetelijke manier. Voel de kracht en de vrijheid van deze Amerikaanse klassieker terwijl u zelf rijd en samen met u geliefde de weg verkent. Maak van uw trouwvervoer een persoonlijke en opwindende ervaring die u voor altijd zult koesteren.

Wordt deze Mustang Cabrio jullie Trouwauto?

Dromen jullie van een sprookjesachtige trouwdag? Laat de Klassieke Ford Mustang Cabrio jullie liefdesverhaal versterken. Met zijn tijdloze charme en betoverende uitstraling zal deze crèmekleurige schoonheid jullie dag transformeren tot een onvergetelijk avontuur. Waarom zou u voor gewoon trouwvervoer gaan als u in stijl kunt aankomen? Maak van deze Mustang Cabrio jullie ultieme trouwauto en rijd samen het geluk tegemoet.

 • Prijs & Info

  Prijs:           Vanaf € 399.00 voor 1 dag*
  Kilometers: Incl. 100 vrije kilometers
  Kosten extra Km: € 0.45
  Breng/Afhaal mogelijk € 45.00 per gewerkt uur
  Standplaats: Hoogblokland (ZH)

  *8 uren totaal tussen 08.00 en 21.00 uur
 • Kenmerken

  Verhuur: Zelf rijden
  Zitplaatsen: 4 incl. chauffeur
  Type: Cabrio, Sportief, Oldtimer en Klassieker
  Merk: Ford Mustang Cabrio
  Kleur: Crèmekleurig met een beige cabriokap
  Bouwjaar: 1975

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: