Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Betoverende Fiat 500 huren als Trouwauto

Jullie willen een Fiat 500 huren voor jullie speciale dag om jullie dag nog extra mooi te maken? Zoek niet verder, want deze prachtige Fiat 500 staat voor jullie klaar en wacht om jullie hart te veroveren.

Tijdens jullie trouwdag willen jullie natuurlijk niets minder dan perfectie. Deze authentieke klassieke Fiat, afkomstig uit het jaar 1976, is doordrenkt met charme en elegantie. De stralende ivoor witte kleur maakt hem uitermate geschikt als trouwauto en voegt een vleugje romantiek toe aan jullie dag.

Klassieke Fiat 500 huren voor 1 dag voor € 275.00

En wat maakt deze trouwauto nog specialer? Jullie kunnen er zelf in rijden en zo jullie eigen liefdesverhaal besturen. Terwijl jullie door pittoreske straatjes en adembenemende landschappen rijden, zullen jullie de bewonderende blikken van voorbijgangers niet kunnen missen. En als kers op de taart biedt deze Fiat 500 een schitterend decor voor jullie trouwfoto's, waarin jullie liefde en geluk worden vastgelegd.

Maar dat is nog niet alles. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Fiat 500 verrassend veel ruimte aan boord. Zelfs de langere personen onder jullie zullen zich comfortabel voelen. En als er kinderen bij jullie speciale dag betrokken zijn, is er achterin een knus bankje waar zij zich kunnen nestelen.

De moderne touch van een gesynchroniseerde versnellingsbak zorgt ervoor dat jullie rijervaring net zo soepel is als in een moderne auto. Het beste van beide werelden komt samen in deze tijdloze schoonheid.

Bespreek Jullie Dromen met Ons

We begrijpen dat jullie trouwdag uniek en onvergetelijk moet zijn. Daarom staan we klaar om jullie wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.

Jullie dromen zijn onze prioriteit en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze trouwauto perfect bij jullie visie past. Want op een dag die zo bijzonder is, verdient elk aspect een vleugje uniekheid – en deze Fiat 500 als trouwauto is daar geen uitzondering op.

Want een unieke dag verdient een unieke trouwauto!

 • Prijs & Info

  Prijs:             € 275,00 per dag*
  Prijs 4 uren:  € 200.00*
  Kilometers: 50 km
  Kosten extra km: € 0.60 p/km
  Standplaats: Woerden (U)
  Locatie:     Dit in overleg

  *Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Oldtimer, Klassieker & Cabrio
  Merk: Fiat 500 R
  Kleur: Ivoor Wit
  Bouwjaar: 1976

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: