Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel [email protected]

Ferrari 360 Modena Spider huren

Een retro Ferrari 360 Modena Spider huren als trouwauto? Dat kan! Deze ras Italiaan en "hardcore" raceauto voor de openbare weg geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijksdag.

De exotische verschijning en de hoogtoerige V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan.

Ferrari huren voor € 650.00 per dag

Het betreft een open cabriolet die binnen 20 seconden is te sluiten met een elektrische kap. De auto is zo aerodynamisch ontwikkeld dat zelfs met open dak de bruid zich geen zorgen hoeft te maken over haar bruidskapsel. Het smetteloze interieur is van zwart leer en zeer ruim voor de bruid en bruidegom. Uiteraard is deze Ferrari uitgevoerd in "Corsa Rosso" oftewel: Ferrari-rood, de kleur van de liefde.

Je kunt zelf rijden met de bruid of bruidegom naast je. Makkelijk te bedienen via een handgeschakelde 6 versnellingsbak. Ik hanteer een all-in huurbedrag per huwelijksdag inclusief breng- en haalservice.

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen voor een bezichtiging onder het genot van een kop koffie. Hebben jullie toch nog vragen dan kun je altijd contact met mij opnemen!

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 650,00 per dag all-in
  Kilometers: Incl. Alle kilometers
  Locatie:     Auto wordt gebracht en opgehaald

 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Sportauto & cabrio
  Merk: Ferrari 360 Moderna Spider
  Kleur: rood
  Bouwjaar: 2004
  Pk's: 400

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: