Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Citroën Traction Avant Huren voor Uw Trouwdag

De Citroën Traction Avant huren, in een elegante warm-witte kleur, is de perfecte keuze voor uw trouwdag. Deze iconische auto, vervaardigd in Parijs, de stad van de liefde, weerspiegelt de pracht van de Art-Deco periode. Een prachtig bloemstuk op de trouwauto maakt het plaatje compleet, waardoor uw speciale dag nog memorabeler wordt. Deze Citroën Traction avant heeft 3 zijramen en dat maakt het een stuk ruimer.

Trouwauto huren met ervaren Chauffeur

Kies voor luxe en comfort met de Citroën Traction Avant, deze trouwauto kunt u huren met chauffeur. Deze service zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer, zodat u volledig kunt genieten van uw dag. Onze professionele chauffeurs zijn goed bekend met de routes, wat zorgt voor een zorgeloze en plezierige rit naar uw bestemming.

Opties voor een Grotere Gelegenheid

Voor grotere bruidsgezelschappen is er ook een langer model van de Citroën Traction Avant beschikbaar. Dit model beschikt over uitklapstoeltjes, ideaal voor de bruidskinderen of extra gasten. Deze extra ruimte biedt comfort en stijl, zodat iedereen in uw gezelschap kan meegenieten van de rit.

Een Geschiedenis van Elegantie

De Citroën Traction Avant heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn baanbrekende technologie en elegantie. Geïntroduceerd in de jaren 30, was deze auto een revolutionair model met zijn voorwielaandrijving en gestroomlijnde design. Het rijden in deze historische auto voegt een vleugje nostalgie en charme toe aan uw huwelijksdag, wat het een onvergetelijke ervaring maakt.

 • Prijs & Info

  Prijs:           € 295.00 voor 4 uren*
  Kilometers: Incl. 50 vrije kilometers
  Kosten extra Km: € 0.70
  Standplaats: Sommelsdijk

  *Berekend van standplaats tot standplaats
  *Exclusief de voorrijkosten.
  *Extra uren bijboeken is altijd mogelijk.
 • Kenmerken

  Verhuur: Alleen met chauffeur
  Type: Oldtimer en Klassieker
  Merk: Traction Avant BN
  Kleur: Warm Wit
  Zitplaatsen: 4 tot 7 pers.
  Bouwjaar: 1957

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: