Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Unieke Buick Electra huren

Unieke Buick Electra huren?  Dan is deze Buick zeker wat voor jullie.

Back to The sixties. Deze Buick stamt uit 1964, de tijd van de vetkuiven, de rock ’n Roll en petticoat. Het was de periode van president Kennedy. Amerika had een heel voortvarende economie, en dat liet men merken ook.

Een wagen waaraan letterlijk alles groot is, de auto zelf is groot (zo’n 6 meter!!) de motor is groot, de binnenruimte is groot, het glasoppervlak is groot, en natuurlijk…. Noodzakelijkerwijze is ook de brandstoftank groot.

Buick Electra te huur al vanaf € 255.00 excl. voorrijkosten*

Sinds 1968 is Tap-trouwvervoer eigenaar van deze enorme Amerikaanse slee, en heeft in de 70-er jaren van de vorige eeuw menig bruidspaar naar het stadhuis en receptie vervoerd. Toen deze wagen vervangen werd door een modernere bruidswagen is besloten om hem niet te verkopen, en elk jaar kreeg hij verse olie en een gebruikelijke onderhoudsbeurt, ook al had hij geen enkele kilometer gereden.

De wagen is nog steeds in een originele ongerestaureerde staat, met een lage kilometerstand. Alle delen zijn nog origineel, net zoals het interieur, met fraai damast. Inmiddels is het een echte klassieker geworden

Wie weet komt deze bruidswagen na ruim 50 jaar nog weer eens terug bij u in de straat of misschien wel weer terug bij jullie in de familie!

 • Prijs & Info

  Prijs:            € 420.00 bij 5 uren*
  Kilometers: Incl.75 Vrije kilometers*
  Standplaats: Amersfoort

  *Voorrijkosten op aanvraag (afh. Van trouwregio)
 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur
  Type: Oldtimer, Klassiek en Amerikaans
  Merk: Buick
  Kleur: Wit
  Bouwjaar: 1964

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: