telVoor vragen bel ons 0651373075

telOf mail ons op [email protected]

 • Home
 • Trouwauto
 • Bentley MK VI huren?

Mooie Bentley huren?  Deze Bentley is de eerste automobiel van het Rolls Royce concern die helemaal compleet, dus met een volledige carrosserie gekocht kan worden. Hoe vreemd het misschien ook lijkt, tot aan die tijd had men bijna geen ervaring met het maken van complete auto’s.

Men was gewend een rollend chassis te maken waarop de klant naar eigen keuze een carrosserie kon laten maken (handwerk) door een onafhankelijk carrosseriefabriek. Standaard is de Mark Six bekleed met het echte connolly-leather en zowel het dashboard, de z.g. picnic-tables als de portieren zijn afgewerkt met ingelegd wortelnotenhout.

Te huur Vanaf € 170.00

Door de jaren heen zijn en in totaal zijn er 5201 automobielen van dit model geproduceerd totdat het in de 50-er jaren werd opgevolgd door de Bentley R-type. Met merk Bentley wordt geproduceerd door de Rolls Royce fabrieken. Uiterlijk verschilt deze wagen maar heel weinig van zijn tegenhanger, de Rolls Royce Silver Dawn.

De wagen is nu in een mooie roomwitte tint gemaakt, en afgewerkt met een fraaie bies rond de omlijsting. De imposante grille is afgewerkt met het originele Bentley embleem, samen met de fraaie belijning van de carrosserie zorgt dit ervoor dat het een geliefde bruidswagen is.

 • Prijs & Info

  Prijs:          vanaf € 170.00
  Kilometers: Incl. Vrije kilometers
  Locatie:    Auto wordt gebracht en opgehaald

 • Kenmerken

  Chauffeur: Met Chauffeur
  Type: Oldtimer en Klassiek
  Merk: Bentley MK
  Kleur: Roomwit
  Bouwjaar: 1952

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact

Helhoek 14
6923 PE  Groessen
Telefoon: 0316-526629
Mobiel:    0651-373075

W: www.trouwautosverhuur.nl
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.