Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Aston Martin Vantage huren als trouwauto

Waan je James Bond: Luxe en Stijlvol Trouwen met de Aston Martin V8 Vantage

Stap in de wereld van James Bond op jouw trouwdag met de exclusieve verhuur van de Aston Martin V8 Vantage. Ervaar de ultieme luxe, kracht en stijl in deze handmatig gemonteerde coupé met een 4.3 liter V8 motor, 385 pk en een zilvergrijze kleur die je bruiloft naar een hoger niveau tilt.

Prachtige Bolide met Indrukwekkende Prestaties

De Aston Martin V8 Vantage is de enige in Nederland beschikbare trouwauto van dit iconische merk. Met een krachtige 4.3 liter V8 motor die 385 PK levert bij 9.000 tpm, accelereert deze bolide in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Bereik een indrukwekkende topsnelheid van 290 km/h en voel de sensatie van pure elegantie gecombineerd met brute kracht op jullie speciale dag.

Luxe Interieur en Perfecte Kwaliteit: Het interieur van de Aston Martin ademt luxe. Elk handgemaakt onderdeel straalt kwaliteit uit, wat deze trouwauto perfect maakt voor een stijlvolle bruiloft. Beleef de ambiance van James Bond met een interieur dat tot in de kleinste details is ontworpen.

Bezichtiging en Rijervaring: Voordat je de Aston Martin ophaalt, nodigen we je uit voor een ontspannen bezichtiging met een kop koffie. Op maandag en dinsdagavonden bieden we ruimte voor een uitgebreide demonstratie en rij-instructie. Onze passie voor deze droomwagen delen we graag met jou, zonder enige haast.

Breng- en Ophaalservice met Extra Service: Maak je dag nog zorgelozer met onze breng- en ophaalservice, tegen een vooraf afgesproken vergoeding. Geniet van elk moment zonder je zorgen te maken over het vervoer.

Houd het Uniek, Maak je Dag Onvergetelijk: De Aston Martin V8 Vantage als trouwauto is een zeldzame keuze die jullie dag onvergetelijk zal maken. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen of twijfels. Wij bieden een gratis offerte op maat, want jullie verdienen alleen het allerbeste op deze bijzondere dag!

 • Prijs & Info

  Prijs:            Voor € 599.00 p.d.*
  Kilometers: Incl.100  Vrije kilometers*
  Koster extra KM: € 1.00 p/km
  Standplaats: Den Haag

  * Berekend van standplaats tot standplaats
 • Kenmerken

  Chauffeur: Zelf rijden
  Type: Sportieve en Luxe auto
  Merk: Aston Martin
  Kleur: Grijs
  Bouwjaar: 2006

Offerte Aanvraag

Voor een gratis offerte vul dan hier onderstaande gegevens in.

Datum & Tijd

Begin Datum:

Begintijd en Locatie:

Eind Datum:

Eindtijd en Locatie: