Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Uniek Volvo huren als trouwauto

Het huren van een Volvo als trouwauto is een stijlvolle en klassieke keuze die een vleugje elegantie en nostalgie aan jullie bruiloft toevoegt. Binnen de Volvo-lijn zijn er vele modellen bekend, zoals de Amazon of Katterug, deze zijn bijzonder populair voor bruiloften vanwege hun unieke en tijdloze ontwerp.

De Volvo Amazon, die werd geproduceerd tussen 1956 en 1970, is een legendarische auto die geliefd is bij autoliefhebbers over de hele wereld. Zijn bijnaam "Katterug" komt voort uit de welving van de achterruit, die enige gelijkenis vertoont met de rug van een kat. Dit kenmerkende ontwerp heeft de Volvo Amazon tot een iconische auto gemaakt.

Volvo Trouwauto de blikvanger voor jullie Bruiloft

Het huren van een Volvo als trouwauto biedt tal van voordelen. Allereerst is het een echte blikvanger, waardoor jullie trouwfoto's extra speciaal worden. De glanzende lak en het tijdloze ontwerp passen perfect bij de romantische sfeer van een bruiloft.

Bovendien biedt de ruime cabine voldoende ruimte voor het bruidspaar, de bruidsmeisjes en de bruidsjonkers, zodat iedereen comfortabel en stijlvol naar de trouwlocatie kan reizen.

Volvo huren als trouwauto en zelf mogen rijden

Een ander voordeel van het huren van een Volvo is dat deze auto gemakkelijk te besturen is. Als jullie ervoor kiezen om zelf te rijden, kunnen jullie genieten van de opwinding om samen in een oldtimer auto te rijden op jullie trouwdag.

Als alternatief kunnen jullie een chauffeur inhuren, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het moment en niet hoeven te denken aan het rijden.

Kortom, het huren van een Volvo voor jullie bruiloft is een romantische en stijlvolle keuze. Het voegt een vleugje vintage elegantie toe aan jullie speciale dag en biedt talloze mogelijkheden voor adembenemende trouwfoto's.

Het is een beslissing waar jullie nog vele jaren met vreugde aan zullen terugdenken.

Ons aanbod Volvo Trouwauto huren

Volvo Amazon Oldtimer uit 1969

Volvo Amazon BJ 1969 Wit Beige

Vanaf € 175,00 voor 2 uren

Volvo Estate bj 1985 wit

Volvo 240 Estate BJ 1985 wit

Te huur vanaf € 150,00 voor 2 uren

Volvo Estate zelf rijden

Volvo 240 Estate BJ 1981 blauw

Te huur vanaf € 150,00 voor 2 uren

Volvo Amazon trouwauto

Volvo Amazon BJ 1963 Mat goud

Te huur vanaf € 200,00 voor 2 uren

Trouwauto Volvo Katterug

Volvo PV544 'Katterug' BJ 1960 olijfgroen

Vanaf € 375,00 per dag

Volvo Amazon uit 1963

Volvo Amazon BJ 1967 Wit

Te huur vanaf € 295,00

Volvo Katterug BJ 1961 Beige kleur

Volvo Katterug BJ 1961 Beige kleur

€ 375,00 per dag