Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Trouwauto huren in Den Haag

Jullie willen een trouwauto huren in Den Haag? Dan hoeven jullie niet verder te zoeken want wij zijn de juiste verhuurder voor jullie. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de trouwauto verhuur branche en wij proberen aan al jullie wensen te voldoen.

Lekker genieten tijdens jullie mooie dag in een van onze trouwauto's, heerlijk rijdend langs de Noordzeekust genietend in een van onze mooie cabriolets.

Den Haag staat bekend als het politiek kloppend hart van Nederland en in deze stad gaan jullie het jawoord geven en dit moet gaan gebeuren op een unieke locatie wat natuurlijk perfect bij jullie past.

Er zijn meerdere trouwlocaties in Den Haag waar jullie kunnen trouwen zoals Het Spaansche Hof aan de Westeinde straat, of liever toch aan het Scheveningen strand trouwen bij Strandclub Xiringuito.

Om op deze mooie trouwlocaties te komen heb je ook een passend en uniek trouwvervoer nodig en daarbij gaan wij jullie helpen.

Neem dus gerust een kijkje hier op onze site en als je dan nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Ford Mustang huren in Den Haag

Heerlijk iedereen jaloers maken tijdens jullie trouwdag in een van onze Ford Mustangs.
Rijden in een Ford Mustang geeft je het gevoel dat je terug gaat in de tijd, en met de vele pk's onder de kap ben je zo op je trouwlocatie

We hebben meerdere Ford Mustangs in onze eigen beheer en ook van externe trouwauto verhuur bedrijven.

Een mooie Ford Mustang Cabriolet huren? Of toch liever een Ford Mustang GT 351 huren wij hebben alles in huis.

Welke Type Trouwauto past bij jullie?