Skip to main content

Heeft u nog vragen? Of wensen? Dan kunt u ons mailen optel info@trouwautosverhuur.nl

Trouwauto huren Arnhem

Een mooie en unieke Trouwauto huren in Arnhem? Dan hoeft u niet verder te zoeken want wij zijn de juiste verhuurder voor jullie! We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de trouwauto branche, en in de loop van de jaren hebben we hebben meerdere auto's in onze collectie opgenomen.

De trouwauto's die u hier vindt op onze site zijn dus gedeeltelijk van ons zelf, maar we bieden ook auto's aan van externe verhuurders.

Heerlijk rijden in een klassieke trouwauto? Of toch liever een brute Amerikaanse trouwauto huren, bij ons is alles mogelijk.

Lekker zelf rijden in een mooie blauwe Ford Mustang en de vele pk's voelen! Of toch liever een mooie klassieke Rolls Royce huren en dat u dan gereden wordt door een van onze chauffeurs? Niets is te gek voor ons.

Samen met jullie maken wij jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag die bij iedereen op netvlies blijft zitten.

En heeft u nog vragen en of wensen dan kunt u gerust met ons contact opnemen.

Klassieke Sportauto huren in Arnhem

Jullie willen een mooie en klassieke sportauto huren in Arnhem of de omgeving? Dan zijn jullie op de juiste plaats bij ons!
Tijdens jullie trouwdag willen jullie in een van onze sportauto's en dan ook nog zelf rijden en dat is allemaal mogelijk bij ons.

Zo kunt je bij ons een Porsche 911 huren uit 1969 deze is zeer gelieft vanwege zijn authentieke en bekende uitstraling, en daarnaast heeft deze auto zeer goede rijeigenschappen die u zelf mag ervaren.

Toch liever iets Amerikaans? Dan is een Ford Mustang huren misschien iets voor jullie zoals de rode Ford Mustang Cabrio wordt veel verhuurd.
Deze auto is populair vanwege zijn herkenbare uitstraling, en ook omdat het een cabrio is, en als het mooi weer is kan de kap open en kan iedereen jullie zien tijdens jullie huwelijksdag en dat is toch wat jullie willen.

Dus neem gerust een kijkje in ons aanbod klassieke sportauto's

Welke Type Trouwauto past bij jullie?